Helpt u, om er weer
bovenop te komen

Achtergrond

Ik heb een opleiding genoten in Amsterdam bij de NVGN. Waarna ook in Engeland (Wales) een opleiding is gevolgd in Counseling en Healing. Peter is daar benoemd tot Minister(Dominee),Counselor en Healer..Daarnaast heef hij zich gespecialiseerd in Bachremedies. Ruim 25 jaar ervaring in de Alternatieve geneeswijze spreekt voor zich.

Nog steeds treed ik vaak op voor Spirituele –en Paranormale Verenigingen. In Binnen, maar ook in het Buitenland.(o.a. België). Bij de meeste Harmoniagroepen ben ik bekend. Meestal op openbare avonden. Zoals helderziende waarnemingen, psychoscopie met voorwerpen, bloemenseances(bloemlezen). Daarnaast geef ik ook cursussen. Mijn werkzaamheden doe ik sinds 1986. Mijn praktijk is een aparte ruimte. En ik werk uitsluitend na gemaakte afspraak.

Peter werkt ook met foto‟s en voorwerpen(psychoscopie), bloemen,tekeningen, gesloten enveloppen(hier zit dan een foto of voorwerp in) spontane waarnemingen, waarnemingen via de Aura, Tasseografie(is waarnemingen via een eigen ingeleverd kopje (tas),mok of ander drinkgerei. De restanten in deze tas worden dan “gelezen”. De originele vorm gebeurt via restanten van Theebladeren. Later werd daar koffiedik aan toegevoegd.

Peter is geboren in Alkmaar op 7 september 1943.

Hij woonde sinds 1986 in Schiedam, maar inmiddels in Vlaardingen.